Category: DEFAULT

DEFAULT

Een Schatrijke Vrouw - Various - Vlaamse Kleinkunst Parade Nr 2 (Vinyl, LP, Album)


1970
Label: Cardinal Records (2) - C.SLP - 1024,Cardinal Records (2) - C.S.LP. 1024 • Format: Vinyl LP, Album • Country: Belgium • Genre: Pop • Style: Chanson
Een Schatrijke Vrouw - Various - Vlaamse Kleinkunst Parade Nr 2 (Vinyl, LP, Album)

Een overzicht van Vlaamse artiesten die een vinyl single uitbrachten. De belangrijkste stappen uit hun leven, maar vooral de link naar een mooi overzicht van al hun platenhoezen!

Onder de vleugels van Cools nam hij in '70 een eerste LP op, maar voor zijn tweede album zocht hij een moderner geluid op, onder meer door Raymond Van het Groenewoud als producer aan te trekken. Niet veel later ging Saffloer aan de slag bij de BRT als journalist en presentator en sindsdien staat zijn muzikale carrière op een laag pitje.

 · De Volledige Lijst. Geplaatst door op1 on 9 december 18 februari In onderstaande lijst vind je, in volgorde én op punten, de volledige top , gebaseerd op alle 19 edities van de Belpop (vroeger, de op 1). In december kon je voor het eerst naar ‘De op 1’ luisteren. In december werd de naam veranderd.

 · Een van de duurste vogels is Stan Van Samang, hij is te boeken voor zo’n slordige euro, maar brengt dan wel zijn live-band mee. De meeste gevestigde waarden zitten met hun vraagprijs tussen de en euro, zo ook Garry Hagger, Wendy Van Wanten, Luc Steeno, Wim Soutaer en Jo Vally.

 · DE LIEVE VROUW Lieve Vrouwestr BP Amersfoort postadres: postbus , BH Amersfoort T kassa: 65 55 T café: 65 68 T kantoor: 65 50 T verhuur en evenementen.


Get Down Saturday Night - Various - 80s Club Classics Repress (CD) Annas Love - Cannae - Horror (CD, Album) Black Ninja
Published: Author: Comments: 3

3 Replies to "Een Schatrijke Vrouw - Various - Vlaamse Kleinkunst Parade Nr 2 (Vinyl, LP, Album)"

  1. een tussendoortje; het stond niet op het album Leven en liefdes uit die tijd. Pas na twee jaar kwam nieuw werk van Raymond uit. Een vrolijke, maar toch melancholisch jongene bezingt de Chachacha. Het nummer werd een ^Vlaamse klassieker in de ogen van Radio 2. Van het nummer bestaat één Size: 1MB.

  2.  · View credits, reviews, tracks and shop for the CD release of "Muzikale Landschappen Van Bij Ons - Deel 2: Vlaamse Hits Van Bij Ons: Vroeger" on Discogs.

  3. Ook van pakweg De Kreuners of Bart Kaëll hoor je bij Vlaamse Wonderjaren enkel hun (prilste) liedjes, tot en met Om het U wat gemakkelijker te maken hebben we alvast even de lijst van alle Vlaamse artiesten – intussen om precies te zijn – die U hoort op Vlaamse Wonderjaren alfabetisch op een .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING