Category: DEFAULT

DEFAULT

De Boer Dat Is De Keerl
De Boer Dat Is De Keerl

de Boer dat is de Keerl. Decem ·. Omroep Brabant. Decem. De ambulance was op weg naar een gewonde wandelaar op de Gastelse Heide en reed zich vast bij het keren. Gelukkig was er een boer met een tractor in de buurt. 💪🚜 Followers: K.

"De boer dat is de keerl" is een nummer van de Nederlandse band Normaal. Het nummer werd uitgebracht als de tweede track op hun album Deurdonderen uit Achtergrond [ bewerken | brontekst bewerken ].

de boer dat is de keerl, de boer dat is de keerl. kuch alles op krediet, geld heffe niet. met die hoge rentestand, lup 't heavig uut de hand. moar ontheffing van belasting krig-e niet. de bank eist alles op en de handel die li-jdt strop. moar de boer dat is de keerl die 't mot doen.

De Boer Dat Is De Keerl - Normaal.

De boer dat is de keerl. - sweater zwart. Met deze prachtige zwarte sweater met de tekst 'De boer dat is de keerl.', laat jij zien dat je een trotse boer (in) bent! Dit sweatshirt met ronde hals en is gemaakt van 50% katoen en 50% polyester. De sweater voelt dik aan met fleece aan de binnenzijde. De onderzoom, boorden en hals hebben elastan rib voor een perfecte pasvorm.


I Need Love - Sam & Dave - Sam & Dave (Vinyl, LP) Love Me Baby - Peter & Gordon - True Love Ways (CD, Album) Grand-père - Danielle Messia - Les Mots (Vinyl, LP)
Published: Author: Comments: 3

3 Replies to "De Boer Dat Is De Keerl"

  1. De boer is de keerl Lyrics: Hi-j warkt deur zommer en winter / Hi-j zwoegt deur 't hele joar / Moar de bankschuld warkt 't hardsten / En drukt op alles zwoar / Hi-j warkt ook op zondag, hi-j warkt.

  2. meestal dinsdagsmargen geet hi-j noar de markt want de boer die moet ok handel'n bi-j zien wark wi-j kunt 't niet bekieken moar 't is eerlijk woar 't boerenwark dat is onmundig zwoar C de boer dat is de keerl, de boer dat is de keerl G de boer dat is de keerl die 't mot doen C F D met machines en met de hand bewerkt de boer zien land G moar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING